Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Διαγωνισμός :)

Και ναι! Έφτασε η ώρα για τον πρώτο διαγωνισμό της φετινής σχολικής χρονιάς! Ένας τυχερός ή μία τυχερή θα κερδίσει ένα μικρό «διαμαντάκι» για τη βιβλιοθήκη του, το βιβλίο της φιλολόγου- ειδικού παιδαγωγού Μαρίας Ψωμά με τίτλο «Υποστηρικτικό υλικό για την πρόσληψη και την παραγωγή γραπτού λόγου για όλο το Γυμνάσιο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.




Το εγχειρίδιο αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό για την προσέγγιση των λογοτεχνικών κειμένων και την παραγωγή γραπτού λόγου για όλους μαθητές Γυμνασίου με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες. Στο α΄μέρος οι μαθητές καλούνται να απαντήσουν σε μια σειρά ασκήσεων που αποσκοπούν στην πληρέστερη κατανόηση των κειμένων ενώ στο β’ μέρος να αναπτύξουν ένα αντίστοιχο θέμα έκθεσης με βάση το σχεδιάγραμμα που τους δίνεται. Α! Παρέλειψα να σας αναφέρω ότι το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τους μαθητές των 2 τελευταίων τάξεων του Δημοτικού. Πρόκειται για μια πολύ προσεγμένη δουλειά με στόχο τη δημιουργία ενός μοντέλου συλλογιστικής πορείας, που θα αναπτύξει περαιτέρω τις δεξιότητες των μαθητών και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή τους.

Ευχαριστώ πολύ την κ.Ψωμά για την άμεση ανταπόκριση και της εύχομαι ολόψυχα να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο της.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε like κάτω από αυτή την ανάρτηση στη σελίδα της Φιλολογούπολης στο facebook.  
Διάρκεια διαγωνισμού: 29/11 - 2/12
Ο νικητής/Η νικήτρια θα αναδειχτεί μέσω τυχαίας κλήρωσης (https://www.random.org/) στις 3/12.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο: http://www.patakis.gr/viewshopproduct.aspx?id=696255


Καλή σας επιτυχία :)   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.